2013-04-02

Years Pass By

Jag tror inte att det finns något som gör mig så lugn och relaxed mitt i veckan som att få fara till stallet. Man glömmer allt annat för en liten stund och koncentrerar sig bara på här och nu. Som jag berättade för några veckor sedan skulle jag då och provrida en häst som jag kanske skulle börja hyra. Så blev det också. Även om det idag bara var tredje gången som jag red Väinö, som han heter, är jag jättenöjd över att jag hittade honom och fick börja hyra honom! Jag är säker på att vi kommer att trivas tillsammans. Kan inte vänta på att jag har fått bilder på honom så jag kan visa er!

Började idag tänka på hur länge jag egentligen har hållit på med hästar, hur mycket jag har varit med om och hur snabbt de åtta(!) åren verkligen har gått. Känns som förra året när jag fick veta att jag verkligen skulle få börja rida och som i förrgår jag skulle få komma med på min första shetlandsponny utställning. Det finns så otroligt många minnen och jag kommer aldrig att ge upp drömmen om en egen häst som nästan alla hästflickor har.
Oj, tydligen kan jag också skriva långt när, och om, jag vill. Well, ifall alternativet är att göra skolprojekt så skriver jag hellre om något annat ;)

2 kommentarer:

  1. Hej :) Skulle du kunna skriva ett långt inlägg om stallet & hästarna ?:) Bilder av älsklings hästar och när du rider?:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gärna! :) ska söka upp lite bilder bara så kommer ett sådant inlägg snart :)

      Radera