2013-03-23

Small Things That Make Me Happy

Höll på och städade idag då jag började tänka på alla små saker jag har som gör mig lite gladare, kom genast på några saker som definitivt gör mitt liv bättre.


I. Att köpa nya skor. Vad är bättre än att få nya skor som du verkligen tycker om? Igår blev två par nya skor köpta inför min konfirmation. De högklackade är från Skopunkten medan mina nya ballerinas är märket Vagabond.


II. Smycken. Smycken i allmänhet men speciellt mycket tycker jag om örhängen och ringar. Så perfekt när du vill ha något litet extra. Mina favoritörhängen just nu är från Accessorize. Fem par likadana men i olika färger.


III. Att hitta en ny favoritlåt. En låt som du lyssnar på 24 timmar per dygn tills du kan den utantill, och snart kan alla andra den också eftersom du går omkring och sjunger den också...
Ulrik Munther - Requiem


IV. Tavlor. Jag undrar hur mitt rum skulle se ut ifall jag inte skulle ha den mängd tavlor jag har. Alla bilder är tagna av mig själv eller av någon vän ifall jag råkar vara framför kameran. Problemet är bara att jag vill ha mer av dem hela tiden...

Imorgon blir det dags för Match Show på travbanan. Saknar verkligen utställningarna under vinter halvåret. Så det är bara att tömma minneskortet nu och lägga kameran på laddning så är jag fit for fight. 
1 kommentar:

  1. svar: tack å mycket, vad roligt att höra!! :)

    SvaraRadera